KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV

Dzieci 4, 5, 6-letnie

Nauczycielki grupy: mgr Agnieszka Kaźmierczak, mgr Katarzyna Kowalska

Godziny pracy oddziału: 7:00 - 17:00
Zajęcia rytmiczne w każdą środę w godz. 14.00-14.30

e-mail: grupa4.jedyneczka@gmail.com

 

 

Krasnal Hałabała

Nasze przedszkole przystąpiło do ogólnopolskiego projektu edukacyjnego pt. „Oto Hałabała! Zna go Polska cała”. Poprzez realizację projektu chcemy dzieci wprowadzić w świat przyrody, rozbudzić ich ciekawość przyrodniczą oraz zainteresować przedszkolaki literaturą dziecięcą.  Dzieci wykonały pierw...

Wycieczka do parku

11 października dzieci wybrały się do parku, by tam poszukać "darów jesieni". Szukając kasztanów, liści i żołędzi wspaniale się bawiły. Musiały wykazać się spostrzegawczością, ponieważ zbyt wiele kasztanów nie było, a gdy ktoś jakiegoś znalazł, miał szczęście! Przechadzając się alejkami, ...

Owocowe szaszłyki

"Króliczki" z grupy IV wcieliły się w prawdziwych kucharzy. Każde dziecko miało fartuch, deskę do krojenia i bezpieczne plastikowe noże. Przedszkolaki pokroiły swoje ulubione owoce, z których wykonały szaszłyki. Owocowe szaszłyki  wszystkim bardzo smakowała! Mniam, mniam!...

Koncert muzyczny

3 września odbył się pierwszy w tym roku szkolnym koncert Pani Uli Pakuły z zespołem pt. "Jesienią fajnie jest". Grupa "Króliczków" świetnie się bawiła przy piosenkach i pląsach jesiennych....