KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Podziękowania

„Jedynie prawdziwy człowiek
zauważy potrzeby innego człowieka.
Jedynie człowiek wielkiego serca
wyciągnie doń pomocną dłoń."


W ROKU SZKOLNYM 2019/2020 DYREKTOR, RADA PEDAGOGICZNA ORAZ DZIECI "JEDYNECZKI" SERDECZNIE DZIĘKUJĄ: 
  • Panu Marcinowi Klimaszewskiemu za nieodpłatne wykonanie remontu schodów zewnętrznych,
  • Panu Przemysławowi Kubickiemu za ufundowanie farb,
  • Panu Kuźniak za wsparcie rzeczowe przedszkola, 
Lider kampanii społecznej „Cała Polska czyta dzieciom” serdecznie dziękuje:
  • Pani Grażynie Kwiatkowskiej za przygotowanie ciekawego spotkania czytelniczego dla przedszkolaków w Bibliotece Szkoły Podstawowej nr 3.

W ROKU SZKOLNYM 2017/2018 DYREKTOR, RADA PEDAGOGICZNA ORAZ DZIECI "JEDYNECZKI" SERDECZNIE DZIĘKUJĄ:
  • mamie Filipa z grupy III za piękne zdjęcia z Balu karnawałowego,
  • rodzicom absolwentki Julki K i rodzicom Tymka i Iwa za podarowanie książek do przedszkolnej biblioteki,
  • wszystkim rodzicom za udział w głosowaniu na nasze prace w ramach ogólnopolskiego konkursu "Akademii Play-doh" - "Geometryczny świat wyobraźni",
  • wszystkim rodzicom za udział w głosowaniu na naszą prace w ramach ogólnopolskiego konkursu "Podwodne królestwo kucyków",

Lider kampanii społecznej „Cała Polska czyta dzieciom” serdecznie dziękuje:

za udział w XVII Ogólnopolskim Tygodniu Czytania Dzieciom pod hasłem „Czytanie łączy”:

  • Wicestaroście Zgierskiemu Krzysztofowi Kozaneckiemu Władzom Samorządowym Aleksandrowa Łódzkiego: - Burmistrzowi Aleksandrowa Łódzkiego – Jackowi Lipińskiemu, - Skarbnikowi Aleksandrowa Łódzkiego – Grzegorzowi Siechowi,
  • Radnym Rady Miejskiej w Aleksandrowie Łódzkim za udział w spotkaniu czytelniczym z okazji „Światowego Dnia Poezji” – czytanie dzieciom wierszy Juliana Tuwima, Jana Brzechwy i Wandy Chotomskiej,
  • Panu Marcinowi Wojtaszczkowi za przygotowanie i przeprowadzenie warsztatów czytelniczych „Najdłuższa książka świata”;
  • Pani Poseł na Sejm RP Agnieszce Hanajczyk za udział w spotkaniu z okazji „Narodowego Święta Niepodległości”;
  • Pani Grażynce Kwiatkowskiej za przygotowanie ciekawego spotkania czytelniczego dla przedszkolaków w Bibliotece Szkolnej Zespołu Szkół Sportowych;
  • Naczelnikowi Wydziału Edukacji i Sportu Hannie Beda za udział w spotkaniu czytelniczym z okazji Ogólnopolskich Urodzin Książkowego Misia,
Organizatorzy IV edycji konkursu fotograficznego „Przyłapani na czytaniu” serdecznie dziękują:
  • Skarbnikowi Aleksandrowa Łódzkiego Grzegorzowi Siechowi,
  • Dyrektorowi Miejskiego Przedszkola nr 1 Małgorzacie Komenda,
  • fotografowi Sylwii Janiak;
  • sponsorom nagród:
    - Firmie Polprom Michał Domański w Aleksandrowie Łódzkim,   
    - Wicestaroście Zgierskiemu Krzysztofowi Kozaneckiemu, 
  • rodzicom za udział w konkursie,
  • internautom biorącym udział w głosowaniu na Facebooku.
Organizatorzy "XIV Pikniku Rodzinnego" serdecznie dziękują:

za uatrakcyjnienie Pikniku:

- Pani Darii Urbańskiej i gimnastyczkom ze Szkoły Gimnastyki Artystycznej „Pasja”,
- Panu Radosławowi Olczykowi i zawodnikom klubu sekcji karate Towarzystwa Sportowego „Sokół Aleksandrów”,
- Komendzie Powiatowej Policji w Zgierzu,
- Zastępcy Komendanta Powiatowego Policji w Zgierzu podinspektora Cezarego Kacprzaka.

za sponsorowanie kulinarnej oprawy Pikniku:

- właścicielom piekarni „Stefańczyk”,
- właścicielom Zakładu Mięsnemu „Jamir” Sobieraj i Wspólnicy,
- właścicielom cukierni „Słodki zakątek”,
- właścicielom Wytwórni Cukierniczej „Pychotka”,
- Firmie ETQA
- właścicielowi sklepu spożywczego Klara, Dominik Szymkowscy,
- właścicielom zakładu wyrobów podrobiarskich: 

  • Centrum Medycznemu  KAM-ED i Pani Katarzynie Rogut za sprawowanie opieki medycznej
  • za podarowanie fantów na piknikową loterię,

- Wicestaroście Powiatu Zgierskiemu Krzysztofowi Kozaneckiemu,
- Burmistrzowi Aleksandrowa Łódzkiego Jackowi Lipińskiemu,
- Radnym Rady Miejskiej,
- Zarządowi Firmy Bryza Intermarche,
- Właścicielom Firmy Wamatex,
- Zarządowi Firmy Ceramilandia Lutomiersk,
- Centrum Medycznemu  KAM-ED,
- rodzicom.